Posts

Showing posts from 2016

Salam Bloggers

Image
ADA LAGI KE YANG BACA?

esok lusa kalau rajin aku update.

wordless

Image
cuma ingatan yang paling terpahat



Bertaburan di Bukit Tabur #RoadToBukitTabur

Image
Assalamualaikum geng..

weyh ada lagi ke orang nak baca blog ni weyh. follower banyak dah inactive. hahahah. terima kasih kepada sesiapa yang masih membaca walaupun update sekali sekala je. yang blogwalking kat sini terima kasih. yang agak-agak cari information kat sini, semoga berjaya. ahakks.
harini nak share walaupun tengah busy dengan FYP, takpe curi masa sikit.

tanggal 18, 19 dan 20 Mac2016 kami #gengtamannegeri dapat menjayakan trip ke Bukit Tabur. walaupun dah nak masuk bulan puasa baru nak update layankan jelah. nahh belanja gambar.

kami dapat pondok paling baru, paling selesa. ahakks.
luar chalet ni ada sungai, boleh mandi.

inilah kawasan penempatan kami sepanjang tiga hari dua malam. mungkin ada yang tahu tempat ni. Warisan Hati Rimba, Kemensah. jalan ke belakang Zoo Negara terus dalam 15 ke 20 minit masuk ke dalam. jalan sempit kawasan perumahan. sepanjang jalan pon banyak chalet lain selain Chalet Warisan Hati Rimba. at first night memang tak senang duduk bila sampai, bias…