Saturday, January 11, 2014

finally first JOHO collection


yeaaahhhhhhh ! end of 5th semester.
alhamdullilah.

lepas assigment
lepas quiz
lepas labtest
lepas exam
lepas mini project
lepas final presentation
awesomeeeeeeeee!

walaupon exam habis dua hari yang lepas. tetapi kami masih ade lagi presentation. baru je lepas tadi.
and thanks a lot Pak Nata sebab sangat-sangat berkerjasama.
the last and the best presentation. ahahahakks.
sekali present 10 orang, 2 group, 1 system.


and this instax picture with le housemates. lovely and pretty.
last paper at Dewan Besar.


i learned lot of new think this semester. and meet various kinds of people. i heard many stories. i saw a variety of drama. variety kauu. tak macam drama tivi yang typical asyik khawin paksarela. yeahh, i make mistake, regrets, and Inn Sha Allah akan dijadikan tauladan.

and this semester aku berjaya berkerjasama dengan kengkawan yang tak pernah aku kerjasama. banyak pengetahuan baru dan pengalaman baru. awesome. seronok ade teammates pelbagai karenah. seronok. macam-macam boleh belajar.

dan semester ni jugak. kebanyakkan lecturer are my favorite. ahakks. mencabar. dapat belajar secara independent. semua kena buat sendiri. one more time Awesomeeeeee!








 and my first and only JOHO collection. 
 glow in the dark keychain typo Respect.
awesomeeeee !





http://joho.my/
klik gambar untuk ke lokasi kejadian dan pemberitahuan.


*can't wait for Empayar Kukubesi store at Skudai in March !

Saturday, January 4, 2014

mata ikan hanya gambar.


pencerahan : buka gambar mata ikan (ulser mulut).

sekadar gambar.

Jumaat malam.

makan-makan.

Sabtu pagi.

daki Beruang Hills.

rakan serumah.

 itu Fad, itu Syasya, itu Hani, itu Mira, itu Qay, itu Sera dan saya Adibah.








bertenang itu lebih baik.

Wednesday, January 1, 2014

berperang dan bertenang.


new year eve in the middle of final exam war and yeahhhh masih tenang.
and manyyyyyy more projects not done yet. okay, acah-acah tenang. boleh bertenang.
presentation project bengkel done and habuk. cukup makan untuk lulus jewwww.
nak menghadap three last paper yang awesome lagi.

by the way, can't wait for next semester. the final semester for diploma.
walaupun tau ade cabaran yang bakal berkunjung tiba. jeng jeng jengg ~
hadapi dengan ketenangan. kesabaran. kecekalan. kesayangan. kecintaan. okay.
Inn Sha Allah, akan sambung degree sementara nak tunggu orang masuk meminang. ahakks.

DON'T LOOK BACK, UNLESS IT'S A GOOD VIEW

and

new year quote :
Don't close the book. Just turn to a new page. You might need the book to learn your lessons.




bertenang-lah.