tukangBaca

Sunday, December 1, 2013

duit kocek '8share'


Assalamualaikum.

di sini nak share something yang aku pon baru tahu kewujudan-nya.
kalau korang manusia yang selalu online non-stop 24/7, mungkin korang boleh usha ni 8share .

fungsi-nya korang share something dari 8share kat facebook, twitter, myspace, frienster mahupon instagram. then korang akan di reward. tak banyak, tapi boleh -lah nak buat duit kocek. kalau lagi rajin lagi banyak-lah dapat.

ini sikit lebih kurang ke macam Nuffnang ke, ChurpChrup ke, share advertisment diaorang dan kita akan di-reward.

nak lebih jelas lagi, mungkin boleh cuba tengok video 8share ni.




sekian, terima kasih. jeng jeng jengggg~


click here !
http://bit.ly/1djHbMT


4 comments:

Ridzuan Zulkiffli said...

gua punya RM14.20 tak gerak2 dah.. haha

adibah alwee said...

usaha tangga kejayaan. share lagi kat memane ko suke.

Qla Ndhrh said...

Ouhh tapi The Weekly Pay cepat naik tau. Jom join mini GA jom ! :D http://mistaqila.blogspot.com/2013/12/mini-ga-rm600-disember-2013-by-emas.html

adibah alwee said...

ohh. wokayy.