Monday, November 25, 2013

mandi tak basah jahh 'NeverWet'



kau bayangkan jahh, tengah hujan lebat kau pakai kasut jenis kain. lagi-lagi kalau kasut yang menjadi kesayangan abadi di hati kann. pergghh, rase nak tanggal kasut je-kan.

pastukan jahh, aku jumpe something awesome dari internet jahh. nama-nye 'NeverWet Spray'. dok tengah bosan asyik mengadap assignment je jahh, aku pon godeh-godeh-lah internet pasal new invention semua tu jahh. aku jumpe kat sini haaa~ Well Done Stuff . kemain canggih jahh.

ini video demonstrasi-nye.



kalau aku jumpe ni jahh, aku rembat terus senang nak jage kasut. agak-agak hujan takde payung spray kat tudung, amik kauu jadi waterproof tudung jahh.

lagi satu jahh. menatang yang boleh buat kau tak focus dalam kelas. nota tak tulis, mende lain yang dibuat-nye. tapi awesome gila bapak kau handsomeee~ sambil jawab exam, agak-agak nak relax kejap boleh beli POLAR PEN ni. fuhh~



that's all for this post. seeyaaa!



No comments: