Monday, March 4, 2013

Salam Dari Pejuang


Assalamualaikum~
Salam Satu Malaysia.

semenjak dua menjak tiga menjak duduk kat rumah Seri Utama jarang online sebab takde WiFi lagi. kisah kat Lahad Datu pon aku ketinggalan. then semalam Aien buat hotspot. pinjam-lah kejam line beliau. bukak facebook je macam-macam versi cerita pasal Lahad Datu. nak percaya bulat-bulat pon takbleh, so aku percaya bentuk pentagon je. tapi bila nak bace kes kat Lahad Datu ni boleh meremang bulu roma. menggigil lagi. Astaghfirullah al azim~ moga mereka dalam lindungan Allah.

Mohon Doa Untuk Seluruh rakyat Malaysia terutama untuk pejuang di Lahad Datu, Sabah.

terbaca post dari seorang sahabat ni. sebak jugak-lah aku bace. 
InsyaAllah niat baik doa baik dapat hikmah yang terbaik.

credit to Firdaus Shuib 

'Doakan Kami!'


No comments: