tukangBaca

Monday, March 25, 2013

hari ber-ledang


assalamualaikum salam satu malaysia.
hari sabtu 23 mac yang lepas ikut bebudak ni pegi ledang.
air terjun gunung ledang.
gerak dalam pukul 3 tak silap.

 kau dah penat-penat mendaki sampai atas terus terjun sedap baqq hangggg~
*daki-lah sangat*

 ini lokasi kejadian tempat kami bermandi-manda bak puteri gunung ledang. 
aauummm~

 pemandangan dari atas. tempat kami kat hujung tu yang ade tiga manusia bawah tu. 
nampak tak? nampak tak? klik gambar untuk tumbesaran

view kat atas.

 view dari tangga.

 view atas.

  kaki lagi. k.

posing kejap jadi bukti aku kat situ.
muahahahhahahahakkks.

hyeeee~

terima kasih banyak kepada yang mengajak.
sangat-sangat cool awesome super duper super ringgg!
pah adiqekin kaklong wani ucop shambles

by the way ini first time aku pergi air terjun gunung ledang. sangat teruja. double thumbs up!
terima kasih jugak pada mak pah yang masak ketam lemak cili api, sambal udang, telur dadar, ikan goreng, nasi untuk kami semua. sedap sedap belaka. aauuummm~~

No comments: