Posts

Showing posts from February, 2013

merah biru hitam pink

Image
saya dapat ni. saya suka. sangat suka. amat suka.



dapat dari buah hati ini semua
Nurul Amirah, Qayyimah, Syahirah, Athirah Hani *gambar curi dari facebok mereka. maafkan saya.
harini saya jawab labtest sambil tenung corak baju saya. sebab saya suka. 
harini pakai baju bau kedai lagi. ahakkss. balik terus basuh.  ade orang puji 'lawa baju'. saya senyum je. sebab saya malu.  sebab baju saya kena puji. ehh, diorang puji baju bukan orang. kfine! saya amat menghargai pemberian ini.  maaflah saya bukak lambat hadiah ini. konon nak surprise diri sendiri. aaummm~  sayang sayang buah hati saya sekalian.
at last. saya nak cuba describe gegadis in word. kalau tak suka maafkan saya.
Nurul Amirah = Merah. Tegas.  Qayyimah = Biru. Tenang. Syahirah = Hitam. Menarik. Athirah Hani = Pink. Comel. 
ini semua color kat baju ni. auummm~  pakai baju ingat diaorang. tiap kali jumpe diaorang ingat baju. so sweet. 
TERIMA KASIH.

hari ini hari 20.

Image
pagi pegi kelas tengok presentation. dan tak jadi presentation. -_- then teros pegi kelas ganti. tahan ngantok yang amat. -_- balik SU tunggu Aien, pegi TTU3 naik bus pegi MC. tiket 5.15 p.m. duduk sebelah mamat layan karoke lagu rock kapak jiwang. suara boleh tahanlah.  tak bernanah telinga dengar. sampai die karok pon aku boleh tertido. aku terbangun die pulak membute. nampak permainan-nye tu.
sampai rumah dapat ni. hehehehekks.
masok bilik tengok bebudak ni. dah besau-besau semua-nye. gemok dan comel lagi. 
sementara tunggu Aien lepak kat bilik. bukak langsir leluas cantik plak pemandangan. ini view betol-betol dari atas katil aku. sejuk plak tu walaupun tengahhari buta. rumah baru Pangsapuri Sri Utama. takde WiFi. -_-
chakkk! mami in da house.
Happy 20th Birthday to me. hehehekks.

jangan salahkan

Image
jangan salahkan kawan ajak buat jahat. jangan salahkan ibubapa tak reti didik anak. jangan salahkan guru tak mengajar dengan baik. dan jangan pernah salahkan dan serahkan segalanya kepada takdir.
setiap yang dilakukan atas pilihan sendiri. ya, salahkan diri sendiri kerana tak pandai memilih. pilihan antara yang baik dan buruk antara yang ini dan itu antara yang sini dan sana antara semua kau yang pilih
bukan dia atau mereka atau orang lain. itu pilihan kau
bila pilihan betul syukur bila pilihan salah taubat
sebab itu pilihan kau.