Wednesday, January 9, 2013

bila dia senyum ~


Assalamualaikummmm!

wahhh busy-nye minggu ni
busy se-busy busy-nyaaa ~
tapi tetap kena senyum.
hehehekks.

actually nak post pasal benda lain tapi dapat idea lain plak.
 pasal SENYUM.

senyum tak perlu kata apa-apa
 for me a smile can change everything. how?! hmmm i'm not sure.

macam ni-lah, aku jenis yang pemalu nak bercakap. sangat. dan malu bila nak tegur orang kalau terserempak. so cara aku tegur or menyapa ialah dengan senyum. at least takde-lah nampak sombong takbur bagai. kekadang orang cakap pon aku tak pandai nak respon acane, so akhir-nye aku senyum je. ade jugak-lah respon.

ini ade pesanan,
kalau ade orang senyum kat anda, SILALAH senyum balik.
bukan kena bayar pon. kalau senyum tu nampak lagi cantik handsome kacak ayu lagi bergaye tau. muka pecah rumah macam mana pun kalau selalu senyum manis je tau. 

honestly, aku sangat mudah tertarik dengan senyuman orang. 
nampak sangat sweet. auummm.
senyum satu sedekah. sedekah dengan ikhlas banyak pahala.
tambah lagi kecantikkan luar biasa dengan senyuman.

lelaki yang murah dengan senyuman jadi pujaan aku. serious !


SENYUM !
bak kate Najwa Latiff
" Senyum mu menawan menawan
Kau buat hatiku tertawan "

1 comment:

Anonymous said...

nice