tukangBaca

Wednesday, January 2, 2013

BigFoot di Batu Pahat ??


Assalamualaikum !

siapa yang lapar
siapa yang selalu lapar
siapa yang terlalu lapar
siapa yang tak pernah tak lapar
lapar memanjang 
macam bigfoot

dan

ape kaitan lapar dan bigfoot ?

actually nak perkenal satu tempat makan yang best kat Batu Pahat ni
Big Port Cafe

ini lokasi kejadian
dekat dengan Carrefour dekat dengan McD dekat di hati. aauumm.

sebenar-nye baru sekali makan kat situ sebab baru dibuka. tapi sekali makan dah terjatuh hati. 
dan kami tertarik sebab ade promosi sempena pembukaan untill 28 Februari 2013. ahakss.
ape lagi jom jemput datang dan makan !

by the way, main menu for Big Port Cafe are GearBox's Soup or GearBox's Stew
ade lagi menu-menu lain yang tidak kurang mengancam-nye. aauummm.
 kami order sup. memang super mengancam. terasa keenakkan-nya. auummm.

sekitar kejadian.

 waktu kejadian

lepas kejadian. aauuummm.

click gambo untuk ke website Big Port
and feel free the like their page on facebook Big Port 

No comments: