tukangBaca

Friday, January 18, 2013

aku tembak kau tak kena !


18 January 2013
cube try test uji nak main paintballs. memula macam taknak main. sebab tak berani. then, dah cube nak lagi. seriously. terima kasih kepada sahabat yang mengajak. sangat berbaloi. sangat.
sape yang tak pernah mencuba. sila-lah jangan segan silu nak mencuba. hehehekks.
 

lokasi kejadian. jeng jeng jeng ~
ini kat FlashPoint Paintball Park, Melaka.
kat area Bukit Katil. 

sejurus sebelom kejadian. menungguuu~

didalam bercorak celoreng berhijau hitam cokelat.
ini lepas first game. memang dah rase perase baru paintballs tu. makk aiihhh!
dah rase kena tembak bertalu-talu.
dah rase kena out.
dah rase pegang marker yang boleh tahan berat. 
dah rase berpanas dalam jaket, baju kalis peluru, mask tu.
tapi giler best !


seketika selepas kejadian.
memang agak sakit kena tembak bertalu-talu. siap lebam lagi.
tembak sekali takpe gak. ni bertalu beb. bertalu-talu dipalu. 

rakan seperjuangan yang terus berjuang dan berjaya auuummm.
hidup HARIMAU MALAYA! *tetibe*

thanks guys ! super duper awesome !
and BTW, FYI diakhir game kedua-dua team seri. for sure bukan jasa aku pon. sadis. T_T
amin, nur, baim, haical, epul, abegh, wie2, aina, zaty, fad, wan, aiman, mira, mira yazid, hani, qay and me.


the end


No comments: