Sunday, January 13, 2013

aku bukan binatang !

*tajuk post nak gempak macam telenovela nyahh* 

Assalamualaikum~

ni nak cerita satu menatang name Kala Jengking *tetibe*
Kala Jengking ialah araknid berkaki lapan dengan ekor yang mempunyai sengat berbisa. Terdapat 1752 spesies kala jengking telah dikenalpasti di seluruh dunia dengan tiga belas keluarga dikenali sehingga hari ini.

 actually saje je nak bagitau. aku dah pernah pegang scorpions ni. 
ini gambo semalam (12/Jan/13) kat IKIA AquaPet, Melaka.
agenda sebenar nak tengok pameran kucing je. alang-alang dah sampai situ tengok-lah segala menatang yang ade kat situ. sumpah best giler IKIA AquaPet tu. besar gabak kau. tiga tingkat lagi. 
ini bukan IKEA ye. ditekankan bukan IKEA.

feel free to visit muka buku IKIA AquaPet

 i see ....

 atototoooo ~ tomeyl-nyewwww.

 ikan emas dibawa belayar, ehh. betul ke ?

 fear factor versi Ain Adibah

 ini rabbit tapi spesis ape aku tak sure. kalau tahu sila bagitau. ahakks.

 menatang paling berlagak dalam dunia. hewhewhew. 

see my legs !

aaauummmm ~


picture credit to Aien Dieba and Haifa.
thankss !

No comments: