tukangBaca

Friday, December 14, 2012

class in the morning and i blogging ~


Assalamualaikum semuaaaa
Salam Jumaat
Salam Sejahtera
Salam Satu Malaysia
Salam Bahagia
Apakah khabar semuaaaaa ?

actually tengah dalam lab ni, ade kelas 1CiTiZEN. second class.
but i totally not applying the common sense as a students. langsung tak focus to the lecturer. SORRRYYYY!
ngantok tambah sejuk tambah sakit perut tetibe tambah keikhlasan hati yang merundum. T_T

harini kami hantor portfolio yang dikehendaki. fuhhh~
dan hasil yang kami hasilkan sangat berhasil
kachinggggg! taddaaaa! jeng jeng jeng! kebaaabommm! yaribaa! ya be da be duuuuu ~
*ape motif =_="*

 ini hasil pertama, tapi tak jadi sebab message macam tak sampai and gambar menjelaskan apa yang patut dijelaskan. faham tak ?

yeaahhh. done submission !
ini hasil kedua.
thank to Khairil Firza aka Haical and Saiful aka Epul sebab jadi model tak tentu pasal. ini gambor sem lepas sesaje amik. tapi macam kena je so aku gune ape yang ade. hehehe. 

so next week kami ade exam yang super duper awesome! wwaaahhhh T_T
kalau nak cube usha hasil-hasil kami yang lain boleh tengok kat 1CiTiZEN. sila-kan.

the end !