Thursday, September 20, 2012

kami jiwa seni


jengg~ jengg~ jengg~




menatang ini semualah yang membuatkan hidup kami
mandi tak lena, makan tak basah, tidur tak kenyang.

memang tersangat awesome.
dalam masa beberapa minggu kami berjimba menghadap Adobe Premier, Soundbooth bagai ni. 
mule-mule kena buat narrative photo
pastu minggu lepas, last minit die suruh alih bahasa plak
tapi agak seronok walaupun ditimpa-timpa assignment yang mengunung.


selain menatang ini semua, kami ade juga menatang ni


ini name-nye QT Creator
memang tak menang tangan kami buat mende ni.
create widget yang super duper awesome. hahaha.

ade lagi banayk assignment lagi selain ini.
akan tetapi malas nak printscreen sesatu. muahahahahakks.

harini ni 20 September 2012 hari terakhir kelas untuk 2DIT Semester 1.
minggu depan study week dan kemudian-nya FINAL EXAM !

by the way, hari ini hari mengundi untuk pemilihan MPP UTeM.
dan __________.

haha. okay, bye !
 Assalamalaikum !
Salam 1 MAlaysia !


kaitan dengan tajuk ?



Saturday, September 8, 2012

jejak RAYA2012


2 September 2012
Ayer Keroh > Alor Gajah > Rembau > Paya Dalam > Telok Mas > Pantai Puteri 
 9 am - 9 pm

Assalamualaikum !
heyy seexxyy ladyy~ opp opp opp oppa gangnam style~ pang! 
okay, bye.

sebenarnye ini cerita lame. tapi tak sempat nak update sebab banyak kerjo nak buat.
so, here we go. raya kami di Melaka dan Negeri Sembilan.
memula gerak empat kereta, balik jadi enam kereta. memang syiok.
walaupun penat dan huru hara tapi tetap happening. 
terima kasih bebanyak kepada tuan/puan rumah yang memasak bagai nak rak untuk kami.
semoga kalian dilimpahkan rezeki yang diberkati hendak-Nya.


= rumah Saybee

pepagi buta tercongok depan rumah Saybee datang raye. pon bolehh~~


= rumah Nad


 konon comel. tapi memang comel. okay, bye.



 the gadies yang awesome. cantik lagi menawan, kau buat hatiku tertawan~ *nyanyilagunajwalatip*

 kaki interframe. siapakah ?


tengok pelam itu, ranum-nye.. *bisikhatiini*


= rumah Aien

makan dan makan dan makan lagiii. yyeeehhhuuuu~~


die buat muke comel. ppuuiihhh~

 dalam kereta kami merata didepan kamera

= rumah FaizK

sumpah sedap mak die masak. seddaaaaaappp. aaummmm~~

 cari barang tersembunyi~~ *suarecomel*


= rumah Myra

meet the Super Saiful !!

 jejaka yang tampan lagi bergaya. aauuuwww. so sweeettt~~

 dengan tuan rumah. kaacchhiinng!


 meet Saiful Iqmal

meet Ridzuan Zulkiffli

 meet Nur Amin

 meet Firdaus Fuzi

 meet Khairil Firza

 meet Syafiq Ahamad

dah kenyang, balik.

mereka terhebat termacho terbaik dan sewaktu dengan-nya.

 kkkaaammmiiiiii~~~

 dan kami lagiiii~~

 meet Syafiq Ahamad. hehehehehe.

= rumah Marina


satu !

dua !

tiga !

okay dah jom balik !


Monday, September 3, 2012

Merdeka55


Assalamualaikum semuaaa. 
salam satu Malaysia.
okay kali ini post malas nak merepek meraban merapu lelebih.
so enjoy the Ambang Merdeka and Merdeka Parade picture. 
kachhiinngg!

Bandar Hilir, Melaka.

 malam Ambang Merdeka 55

 five of the gugurrllss.
mira me aien bmah hani

 air pancut baru kat DP awesome. berkaler-kaler gituuww.

 ffuuyyyooohhhhhh!!!

ayu-nyeee sayeee. aaauuwwww.
 gelap malam

 terang spotlight

 tige dare pojaan.

 bbomm bomm boomm. Merdeka ! Merdeka ! Merdeka !

 di Hari Merdeka 31 Ogos 2012

 kami yang terhebat terbaik tersayang terhandsome tercantik

 salam 1Malaysia

 Perwakilan Pelajar UTeM

 gegadis terayu di Malaysia.

okay, bye. 
Wassalam.