tukangBaca

Tuesday, July 3, 2012

busy ?


assalamualaikum. salam sejahtera dan salam satu Malaysia.
fuyyoohh, spiderman dah beranak pinak dalam blog nie.
laman sesawang bersawang.
yess, currently i'm quite busy with the class, assignment, test and what-so-ever.
donno why this sem, macam kelam kabut sikit.
maybe sebab mase yang terhad. maybe ?

one more thing, semenjak dua menjak tiga menjak duduk kat TTU2 ni, tiap-tiap weekends aku keluar. ishh ishh isshh. tak reti nak duduk diam kat rumah. pastu duit kat dompet macam air terjun melimpah luah keluar. -..-"

but the problem is ME and myself yang tak reti nak arrange time and rakus nak bersuka-ria je.
but, insyallah aku tak lupa tanggungjawab aku sebagai student dan anak. i will do my best. i will. promise!

okay. wassalam.


philo-sophy

mahu bercinta perlu jadi bijak
mahu jadi bijak perlu ada cinta


No comments: