Friday, June 15, 2012

B-1-9


 semester 3 ini gua dah pindah rumah. 
tapi rumah lame tetap menjadi idaman setiap alam.
ye-lah setahun kot duduk sane. mane tak rindu-nye.

sekarang semua housemates dah berpisahan dengan gua. 
roomate lagi sadis. die still dok TTU3. sedangkan kami yang lain sudah berhijrah ke TTU2
nak buat camne takde rezeki nak dok same lagi.
tapi takpe bukan kelaut china selatan pon rumah diorang.
sebelah-sebelah rumah gua gak.

 rindu sama kalian :

Nadrah , Mira , Hani , Shu , Marina
dan jiran-jiran yang berhampiran.

tidak dilupakan :

abang nasi kukus, pakcik din rojak, pakcik nasi ayam, pakcik lauk, pakcik pisang goreng
cafe mawar, d'tasek, naiman, ikan bakar malin.

jasa-mu dikenang. ^_^

 ini lokasi gua study, online, blogging, termenung, makan, minum dan sewaktu dengan-nya

 ini lokasi bilik beradu gua dengan roommate gua. view dari hall.

 satu rumah enam orang. tapi kasut selipar macam dua belas orang.

 ini lokasi kami masak dan memasak. basuh pinggan segala bagai.

 ini lokasi kejadian yang tak dapat dielakkan. bilik gua. yang cadar oren roomate punyer.
yang belang-belang merah kelabu hitam diufuk timur tu aku punyer.

 ini-lah peti keselamatan gua. segala harte benda disumbatkan dalam ini.
kadang-kadang je sepah. *poyo*


B-1-9

kite
lepak sesame.
memekak sesame.
tonton movie sesame.
makan minum sesame.
tido sesame. *lainkatil*
gossip sesame.
gelak sesame.
cerite sesame.
mandi tak penah sesame. o_O"

takkan melupakan dilupakan lupa terlupa.
LOVE YOU ALL.

don't ever let yourself stuck into the darkness.
try to find the light.
although, there just have a dim light.
it's still a light.
that's means there still have hope.
-adibahalwee-