Posts

Showing posts from June, 2012

B-1-9

Image
semester 3 ini gua dah pindah rumah.  tapi rumah lame tetap menjadi idaman setiap alam. ye-lah setahun kot duduk sane. mane tak rindu-nye.
sekarang semua housemates dah berpisahan dengan gua.  roomate lagi sadis. die still dok TTU3. sedangkan kami yang lain sudah berhijrah ke TTU2 nak buat camne takde rezeki nak dok same lagi. tapi takpe bukan kelaut china selatan pon rumah diorang. sebelah-sebelah rumah gua gak.
 rindu sama kalian :
Nadrah , Mira , Hani , Shu , Marina dan jiran-jiran yang berhampiran.
tidak dilupakan :
abang nasi kukus, pakcik din rojak, pakcik nasi ayam, pakcik lauk, pakcik pisang goreng cafe mawar, d'tasek, naiman, ikan bakar malin.
jasa-mu dikenang. ^_^
 ini lokasi gua study, online, blogging, termenung, makan, minum dan sewaktu dengan-nya
 ini lokasi bilik beradu gua dengan roommate gua. view dari hall.
 satu rumah enam orang. tapi kasut selipar macam dua belas orang.
 ini lokasi kami masak dan memasak. basuh pinggan segala bagai.
 ini lokasi kejadian yang…