Tuesday, May 15, 2012

Dynamic View; kau tahu ?


title agak poyo sebab bajet macam aku sorang je yang tahu. muahahahahakkksss.
seperti yang anda sedia maklum. blogger.com telah memperkenalkan template yang bertemakan Dynamic View. tak ramai yang guna template nie mungkin sebab loading lambat skit. tak tau nak guna. or tak berkenan di hati. 


actually, aku pon tak bape nak minat sebab gadget yang boleh tambah terhad. tapi haritu nak revert balik ke asal ade problem skit. tak boleh nak revert ke template lame. malas nak tukar balik, so layankan aje-lah Dynamic View nie. smart jugak pe.  

Dynamic View menawarkan 7 jenis template yang berlainan dan menarik.

 Classic. currently aku guna yang nie. sebab senang and cepat loading.

 Flipcard. 

 Magazine.

 Mosaic.
 
 Sidebar. kakak aku gune nie. 

Snapshot. yang nie smart tapi macam berterabur dan berserabut. =_='
 
 Timeslide.

 then, gadget-gadget akan di paparkan di tepi sebelah kanan.
tapi gadget tertentu je yang boleh digunakan dalam template Dynamic View nie.
jadi, sesiapa yang minat gegadget, amat-lah tidak sesuai anda menggunakan Dynamic View

gadget yang aku letak cume follower and blog archive je. =_="
 

gadget yang boleh gune die ade tulis 'Available for Dynamic Views'. 

kalau kalian nak cube usha kesemua jenis template boleh klik kat kiri atas yang ade tulis 'Classic' tu. persila-lah cuba-cubaan. jangan malu segan. tiada caj dikenakan.

jadi, cukup-lah sudah perkenalan anda dengan template Dynamic View ini.
sekian. terima kasih.


2 comments:

Mishter Izwän said...

tahu . tp tak tahu mcm mne guna dinamic view. kalau tgk blog yg pakai dinamic view pun boleh blur .

adibah alwee said...

memang berserabut skit. tapi lagi senang kot.