tukangBaca

Wednesday, May 2, 2012

belum cukup




belum cukup ilmu untuk berdebat
belum cukup pengalaman untuk bercerita
belum cukup adab  untuk membimbing
belum cukup
tak pernah cukup
tak akan cukup

maafkan khilafku
maafkan hinaku
maafkan perilakuku
maafkan bahasaku
maafkan kekuranganku



wwaaahhh.
semenjak dua menjak nie asyik nak bermadah bagai.
bajet nak jadi macam sasterawan terbilang.
muahahahahakkss..

and FYI
adibah bermaksud yang berpengetahuan tinggi; yang bersopan; sasterawan
bukan aku yang kate, pakcik google yang kate.
nak bukti, sila.
*buatmukepoyomintakpelempang* 

nampak tak ? nampak tak ? ini gambo kasi X-large lagi gitu.
boleh kelik gambo untuk ke laman sesawang tersebut.
boleh rujuk untuk kasi nama kepada bakal-bakal anak yee.
muahahahahakkss.

actually takde idea nak post ape. tapi nak post jugak. tak kire nak post jugak. 
maaf-lah belog nie banyak merepek meraban merapun entah ape-ape je.

sekian. terima kasih.

No comments: