tukangBaca

Thursday, April 26, 2012

aku dapat $10.000.000m USD. kau ade ?


aku dah kaya !!
orang kaya tetibe nak bagi aku duit !!
aku kaya !!

tak percaya cer tengok printscreen nie..


cer cube bace yang ber-line merah tuhh. fuyyoohhh. $10.000.000m USD gituuww. jutawan terkaya africa yang tetibe sesat mereng tak memasal nak bagi aku duit masuk terus account aku. MR. SALLAM GAJI name beliau.

siapa percaya angkat tangan !!
siapa tak percaya alhamdullilah tepuk amai-amai yok !!

cer korang try tengok email korang mesti ade. selalu-nye email macam nie terus masuk spam. rase-rase ade tak yang tertipu. mesti mereka yang gila mata duit percaya gila berani nak mati sampai tak tidur seminggu kalau dapat email ni. dulu kat email lame banyak dapat email macam nie. banyak gila. dari bank serata dunia. berjutaan mereka nak bagi. melampau. betapa baik-nya hati mereka nak bagi aku duit tetibe ann. mangkuk tingkat berayun lima belas sungguh. pastu siap mintak maklumat peribadi.


antara maklumat yang diperlukan mereka. ade jugak yang lepas-lepas siap mintak nombor account bank ngan nombor ic lagi. melampau. sila jangan percaya. sekian. terima kasih daun pudina.