tukangBaca

Thursday, March 1, 2012

this means what .??!



setelah berkurun lama tidak menonton wayang.. akhir-nya aku berjaya melaksanakan kehendak hati.. 
muahahahahaha.. *gelakjahatmelampau

aku tengok citer omputih.. pelisshh.. i tak layan adnan sempit ke, cinta kura-kura ke, bunohan ke..
*buatmukakereknakmati

takde-lah gurau je.. aku sokong filem tempatan.. 
aku tengok mana-mana movie yang aku rasa nak tengok..
so kali ini aku pilih THIS MEANS WAR


filem ini bercirikan romantik, komedi and also action kamenn.. hahaha..
not bad-lah tengok citer ini.. starting memang agak slow, tapi part yang tengah until the end was totally awesome, wonderful, meaningful, colorful dan pelbagai ful-ful lagi-lah.. 

aku tengok citer ini pada tanggal 29th February 2012.. hebat tak.. 'leap year' tuuu.. 
aku keluar dengan someone yang aku kenal kat facebook *perlumentionke? ahakkss..
 Chris Pine (F.D.R)
the beautiful charming blue eyes.. auuwww..
Reese Whiterspoon (Lauren)
the gorgeous target..

Tom Hardy (Tuck)
the six pack man


next target : The Devil Inside/The Vow/The Avengers/
siapa nak teman.. angkat kaki..?!! tapi tiket bayar sendiri.. (^_^)v




1 comment:

gadisbibirseksi said...

CONTEST ! http://gadisbibirseksi.blogspot.com/2012/03/contest-selamat-hari-jadi-ryn.html nk jadi sponser pon bole