tukangBaca

Sunday, March 25, 2012

The Hunger Games



siapa dah tengok The Hunger Game ?? sila angkat kening gaya macho.
siapa belom tengok. pegi mandi sekarang. terjah cinema berhampiran dan please watch this movie. awesome kot. memang tak payah five star. berterabur star aku bagi. best sesangat tauk. and i knew from one of my friend yang movie ni adaptasi dari sebuah buku yang bertajuk 'The Hunger Games'. hehekkss.. 

tak pernah bace pon. tiada kerajinan untuk membaca. jumpe pon tak pernah. =_="

aku tengok movie ni semalam sabtu, 24 March 2012. for the first time i hangout together with beautiful and handsome classmate firdaus fuzi, nur amin, khairil firza a.k.a haikal, amirul fiqri, baim, naqibah, mira yazid, hani, saiful iqmal and me. hehehkkss.. memang wonderful, meaningful, beautiful, colorful-lah hangout together dengan mereka. walaupon agak sekejap but i had fun much. 

 Jennifer Lawrence

 Josh Hutcherson

 some of the awesome players. 
movie ini mengisahkan tentang.. hhmm.. korang pegi-lah tengok. weyhh!! tak rugi kot.
kalau lagi rajin pergi cari buku dan baca. muahahahakkss..




2 comments:

amirul fiqri said...

huhu..suatu knangan dsuatu mse..:)

adibah alwee said...

huhuhu. nice memories.