Posts

Showing posts from January, 2012

kesian..

Image
shoutmix tak takde.. huhuhuhu.. *nangis berlagu p.ramlee*

 ingatkan internet problem rupa-rupa-nya.. adoiyaii..  ini-lah punca pendapatan aku sehari-hari.. *tipu.. bbooooooo... lepas ini nak blogwalking tak boleh bertegur sapa melalui kotak menjerit.. T__T
kelik gambar untuk membaca lebih lanjut.. open letter about the service..
okay bye

berjoli-joli...

Image
today aku pergi ber-shopping dengan kengkawan.. almaklum-lah kami baru sahaja menerima voucher 1Malaysia.. kerajaan dah bagi, kami apa lagi.. berjoli sakan-lah dengan sumbangan tersebut.. daripada RM200, RM50 aku dah beli buku dah tadi tambah RM50 beli stationery.. alangkah bahagia-nya bila ambik barang punyer banyak bayar 20 sen jee.. *20 sen, charge untuk plastik bag..hari tanpa plastik..
hahakkss.. mule-mula aku follow aien dieba, nad, huda and hafiz.. tumpang hafiz punyer kereta.. kami pergi AEON,JUSCO.. setiba-nya kami di tempat kejadian, kami pergi melantak dulu.. selepas itu baru kami ke kedai POPULAR.. chehh.. nak kedai mahal.. mentang-mentang gune voucher.. ahakkss.. pusing-pusing, cari-cari, kire-kire, pusing lagi.. hampir satu jam jugak-lah kami menghabiskan masa dalam kedai popular tuu.. jenuhh.. dalam kedai tu punyer-lah ramai.. tak pernah aku tengok kedai buku dan alat tulis semeriah itu... kalau takde voucher tuu.. takde makne-nye kami ke situ ann.. hahakkss..
dah sele…

jom pakai susuk..!!

Image
adakah anda seorang wanita tau gadis.??

adakah anda suka bersolek.??

adakah.??

wanita/gadis amat sinonim dengan alat solek or bersolek.. memang tak dapat dinafikan..
almost all of them love to make-up their face too looks beautiful, sexy or what-so-ever..

tetapi.. tetapi.. tetapi..
ade jugak yang mekap tapi bertambah buruk.. ohh.. mengapakah ini terjadi..??


mane tak-nye.. setakat nak pergi pasar beli sotong pon mekap mengalahkan pengantin.. siap nak tambah awning(bulu mata) sampai bersambung dengan kening.. dengan tebal 15inci.. siap kaler-maler-ful... wanita sekalian kalau nak make-up pon kena study juga baru kena dengan muka, baru menyerlah-kan kecantikkan wajah anda.. dekat youtube banyak tutorial nak make-up.. rerajin-lah tengok.. tak pon belajar dari mereka yang pakar.. ini tidak, pegi beli eyshadow yang 24 kaler tuu.. pastu terus tampal kat muka ikot kaler kasut nak pakai.. pastu agak-agak-lah.. nak make-up ikot tempat nak pergi jugak-lah..

memang-lah kebanyakkan lelaki suka mel…

choki pa gu

Image
choki?? pa?? gu?? menatang mende tuu..?? nak tahu..?? saksikan adibah's talk show setiap hari jam 12.60 p.m hanya di chanel atoknenekkau.. ape bende aku merepek merabun meraban mengarut karut marut ini..
CHOKI stand for SCISSOR PA stand for PAPER GU stand for ROCK
WHATTT..??!! APAKAH..??!!

menatang ini-lah yang mahu dibicarakan..
huahahhahakk..
dalam bahasa Melayu kuno digelar O..SOM.. bukan osbon ye anak-anak.. *agaknye-lahh..
honestly, aku tak pernah nak ingat atau faham dengan permainan ini..
seriously, Paper vs Rock.. Rock a loser.?? sebab musabah please...
tapi kalau versi melayu punye ade burung, air bagai..
entah-lah macam-macam versi ade.. aku pon tak pernah nak amik tau pon..
halooo.. peliss.. tak minat-lah mainan budak-budak nieeww... tak fair pon tauww...

dahabisdahhh...





sub-title

Image
it's 2012 already..?? YYEEAHHH...!!!

what will i change.. well.. we'll see it soon.. maybe, probably, can be? let's the time flow and see what will happen.. follow the flow.. as usual..

what i wish for this new year.. hhmmm.. too MMAANNYY... included the last year wishes... hehehehee.. being better and better and better is the best wish ever.. really.??

KEEP CALM and FOLLOW THE FLOW + SMILE

*cencorotmengarutje..