Monday, November 7, 2011

kamera memahal





sape ade camera digital single lens reflect.. mesti ramai yang memiliki-nya.. aku memang suka snap gambar tapi belum mampu nak beli camera memahal tuu.. so aku pakai ape yang ade.. apa function anda beli camera memahal itu.. of course-lah nak snap-snap picture ann.. 

di era metropolitan ini.. camera memahal tu sememang-nye teramat-lah popular.. tetapi.. ade sesetengah pemilik camera membeli camera sekadar untuk menayang.. APE KEJADAHKAH..?? some of them takde ilmu langsung pasal camera nie.. yang diorang tau usung camera memahal tu kesana-kesini.. amik gambar dalam toilet pavi... tak pun amik gambar muke sendiri semata-mata.. 

sejujur-nye.. aku jealous kepada sesape yang memilik camera memahal itu.. tetapi aku tak berkenan dengan mereka yang beli camera memahal pastu amik gambar entah ape-ape ann sekadar nak menunjuk.. "weyh.. aku ade kamera dslr.. kau ade..??".. 

ade jugak yang memang berkebolehan mengambil gambar.. ramai memember fesbuk aku yang sedemikian rupa.. aku suka tengok hasil photography seseorang.. cantik dan menarik.. menpunyai makna dan cerita yang tersurat dan tersirat.. tetapi ramai jugak yang camera just for show off.. WHAT THE FISH..?? huahahah... entah ape aku mengarut ann..
 

aku curi comment nie kat facebook beliau... aku suka ape yang tertulis tuu..

PEACE YOO..!!


No comments: