Friday, October 28, 2011

where they come from


entri kali ini khas untuk mereka yang gemarkan barangan berjenama..
entah mengapa tetibe tertimbul idea nak buat pasal berangan berjenama..
okay.. start..

siape suke barang berjename..?? angkat kaki..
berdasarkan tajuk : where they come from..??
so siapa tahu asal usul jenama-jenama terkemuka dunia..??
anyone..?? okay sape yang tahu BAGOS.!! yang tak tahu meyh bace sikit...

first branded name yang ade dalam kepala aku ialahh..

GUCCI

FYI..GUCCI was founded by Guccio Gucci in Florence in 1921.. for sure they are from Italy.. full name for gucci is actually THE HOUSE OF GUCCI.. gucci is also the biggest-selling Italian brand.. their product is watches, jewelry, shoes and leather goods.. owned by french company Pinault-Printemps-Redoute(PPR)..

PRADA

PRADA was founded by Mario Prada. in 1913.. once again they are from Milan, Italy.. specializing in luxury goods for men and women.. their product is ready-to-wear, leather accessories, shoes, luggage and hats... 

DOLCE & GABBANA (D&G)

The company was started by the Italian designers Domenico Dolce and Sfefano Gabbana in Milan, Italy in 1985.. their product are clothing, footwear, handbags and sunglasses..  

LOUIS VUITTON (LV)
Louis Vuitton Malletier – commonly referred to as Louis Vuitton or shortened to LV – is a French fashion house founded in 1854 by Louis Vuitton...  which is featured on most products, ranging from luxury trunks and leather goods to ready-to-wear, shoes, watches, jewellery, accessories, sunglasses, and books.... 


dah itu je-lah.. untuk yang lain-lain brand korang boleh cari From Wikipedia, the free encyclopedia ... konklusi-nya kebanyakkan daripada-nya adalah from ITALY... yuupp.. ITALY also know as "FASHION CITY".. tetapi aku tak kaye macam mereka.. soo ape yang selesa, berpatutan, tahan lame, berkualiti pon sudah memadai.. berbelanja-lah dengan berhemah.. PEACE YOO...!!

The Prada LG KE850 mobile phone.

The interior of the AMC Hornet Sportabout with the Gucci package
Beyonce with Louis Vuitton's $52,500 Limited Edition Handbag

Glory Gold....

No comments: