Thursday, October 13, 2011

a trip to A'FAMOSA


12 OCTOBER 2011 - WEDNESDAY..

dah pepenat bertungkus lumus kami berhempas pulas menempuh final exam.. kami marina, mira, nad, huda, bmah, hani, dan aku plan nak bergumbira di A'FAMOSA.. kami menggunakan dua kereta untuk ke sana.. satu kereta MYVIelegance milik marina dan satu lagi kami sewa kereta VIVAelite..

kami gerak pada pagi rabu around 8 pagi.. dan sampai di rumah nad around 10 a.m... kat umah nad, stay jap pastu melantak sarapan and buat sandwich... dah siap kami gerak ke koat A'FAMOSA.. yeyyeyeyhhhh... dah sampai kami pon parking kereta.. beli tiket RM35 per person for adult.. 

then.. kami pon bergumbira bermandi manda berseronok ber..ber.. ber lagi lahh.. hahahaakk.. pastu dah puas terjun, gelongsor, kuak rentang, kuak kupu-kupu, kami rehat jap sambil makan nugget and sandwich yang kami seludup.. dan kenyang sikit kami mandi manda lagii... dah bebetul puas, kami berhenti dan membersihan diri.. selesai sudah, kami pon makan free.. tak sedap nasib baik free.. 

dah kenyang.. kami gerak nak makan cendol PULAU SEBANG.. dah tu pergi hantar nad kat umah beliau.. dan makan lagi meegoreng yang bapak nad masak.. pastu barulah balik ke TTU3.. sebelum tuu ronda bandar hilir dan pantai klebang nak habiskan minyak... hahahkkk...

dah sampai TTU3.. park kereta, bayar duit.. dan balik.. dah penat kenyang then ZZZZzzzz...

ondawayyy..

ondaway lagii..

sampai sudahh..

A'FAMOSA..

peace.. ^^v

jalan-jalan-jalan..

dah bayarr...

kawan baruu.. kawan kepada balak nad.. ASWAD

disituu..

woopppiittt..

pepokok...

drivingg... ^^v

-dahabisdah-



No comments: