Saturday, October 8, 2011

openTHEhouse


hellooo.... everybody... 
last Thursday on October 6th, 2011.. salah seorang kawan kami dari section 1 telah menjemput kekami di section 1 pergi ke rumah terbuka beliau.. so.. kami dengan sukacita-nye pergi-lah... best auuww...

lepas je habis exam paper IT yang menyakitkan hati.. kami pon naik bus TTU2 untuk ke rumah SABIRAH SALLEH di TTU2... meriah... huhukkk.. sesampai -nye di rumah saybee (nick name for SABIRAH) kami pon bersalaman dengan ibu beliau.. dan menjamu gegule... we all wait for the other for MAKAN... geng-geng forum dah cukup kami pon dengan rakus-nye menjamu selera nasi minyak, rendang daging, ayam merah, arca dan air oren... sedap... kenyang... 

then.. kami lepak-ing and senap-senap picture... huahahakk... best lepak reramai, mengeratkan silaturahim kami... best.. and FYI they all looks prettier and more handsome on that day... hahakkk... it's was a very wonderful.. beautiful and meaningful day... =') hahahakkk... 

nie some gambar curik dari facebook...







wooopiittt.... loveeiiiittt...
then.. kami ade mintak pertolongan jejaka tertampan di group kami untuk menghantar kami pulang ke TTU3... thanks to Muhammad Firdaus (yang pakai baju putih belang merah..) because sudi berpenat lelah dan menghabiskan minyak untuk menghantar puteri-puteri ayu...  sayang kau lebih.. hahakkk...

^^v

-theend-

3 comments:

Mohd Zakwan said...

lepas dah tumpang kereta kawan ,ada bayar duit minyak tak ?? nhehe.
perut buncit tu lepas dah balik dari open house ?? hehe

Jom Singgah Blog Zakwan

Sufinah Yussof (SY) said...

syawal dah habs, rumah terbuka ade lagik??? terbaik!

adibah alwee said...

@zakwan : kawan lain yg bayarkan.. hahakkk..

@sufinah : mmg terbaikk...