Tuesday, September 20, 2011

UTEM + RAYE = MAKAN


20/09/2011
mule-mula kami ke kelas DENG1113 dan telah melaksanakan kuiz yang telah disediakan.. selepas itu dalam jam 10. 30 lebih sikit.. kami bergerak ke cafe untuk memenuhkan ruang perut yang teramat kosong... then cadangnye kami nak terus ke-library.. TETAPI.. kami terpandang dewan besar yang amat besar dan sangat meriah.. okay... SOOO... kami decide NAK PEGI DEWAN....!!! cancel library.. hahahkk...

dengan sukacita-nya kami melangkah penuh bangga ke DEWAN BESAR.. ape ade kat sane??? sebenarnya UTeM telah mengadakan MAJLIS SAMBUTAN HARI RAYA...!! memang meriah... makanan banyak giler.. ade sate, laksa sarawak, nasi ambeng, nasi lemak, mee kari, coconut shake, roti canai, dan macam-macam lagi-lah.. pak arab pon ade bukak booth diorang.. ade nasi ARAB barangkali... semuanya secara PERCUMA..!!! murah rezeki sesape yang sponsor tuu.. memang kenyang perut kami...



ramai sangat yang memeriahkan majlis.. teruja tengok.. pelbagai kaum ade.. suke-suke.. semua falkuti ade bukak booth.. macam-macam adeee..


we eating the satay.. very nice.. yummy... sambil bersantai di taman yang indah dan permai..


kami menunggu dan terus menunggu..


kami tetap menunggu dengan penuh sabar demi COCONUT SHAKE..!!


akhir-nya COCONUT SHAKE milik kami... huuahahahah... 
terimakasih kepada jejaka-jejaka hensem yang tolong jage line untuk kami.. sayang korang... ^^v

then after lepaking sekejap menghabiskan coconut shake.. then bergerak ke agenda sebenar.. LIBRARY...

- the end -


No comments: