tukangBaca

Wednesday, September 7, 2011

permintaanterakhir






lame tak dengar lagu nie.. dulu taksub giler aku dengan lagu nie.. pastu tetibe ade orang share kat fesbuk... so, once again aku pon layan dan minat sangat lagu nie.. hahahkkk.. bile layan lagu nie, terimbau kenangan dulu-dulu.. mase zaman-zaman lagu nie hit dulu.. macam-macam cerite pasal lagu nie.. tapi lagu nie banyak kenangan.. zaman aku baru nak naik, zaman muda remaja lagie (chewah.. macam dah tue sangat..)
lagi satu aku suke lirik lagu nie.. melodi-nye pon menusuk kalbu.. konklusi-nye.. lagu nie tetap best.. walaupun banyak kontroversi..
aku suke yang original punyer.. yang salem or kumpulan kristal nyanyi balik tu tak best.. hancuss



*woi..!! assignment tak siap, sempat nak update blog lagi..!! atoiyai...


No comments: