Sunday, September 18, 2011

maaf aku tak mengerti..




*title tak boleh bla an..


apa yang aku tak mengerti.. apa yang aku tak faham.. apa yang aku tak tahu..

actually its about 'couple'..

ntah la ekk.. aku tengok orang yang kapel-kapel nie macam-macam perangai-lah.. lebih-lebih lagi kalau tengok status kat fesbuk.. bermadah-madah segala bagai.. macam diorang paham sangat erti cinta sebenar.. *chewahh.. padahal umur baru setahun jagung.. ade gak bile mula-mula kapel.. 'dunia ini bagai aku yang punya...' tapi bile dah clash 'dunia aku gelap gulita....'


ade jugak yang bersayang-sayang, baby, i, u, bee tapi tak ngaku dah kapel or diorang tak declare pon.. ade gak yang gadoh-gadoh pastu lepaskan kat orang len.. adoiyai... yang paling tak boleh bla.. dah putus kapel balik.. putus kapel, putus kapel.. masalah..masalah..


one more thing, yang kadang-kadang aku naik menyampah... bile pakwe/awek wat hal.. mulelah diorang gadoh, then putus, pastu nak berbalas-balas dendam plak.. weyh.. kumbang bukan seekor,  bunga bukan sekuntum,  let bygones be bygones..!! maybe god have someone better for you...


pastu kan.. kalau aku complain-kan.. diorang selalu cakap.. "weyh.. kau tak rase ape yang aku rase.. kau tak paham.. aku je yang pahamm.. kalau kau dah kapel nanti kau paham-lahh... " YUPP... i'm totally not understands about all this.. sorry...  tapi.... aku... hhhmm.. ntah-lah..sometimes i'm get bored because all this.. macam-macam hal.. sabar je-lah..



4 comments:

shiraro said...

erk. oke. aku pahammm -.- *terasa sikit. haha

adibah alwee said...

: hihikkk... peace yoo... xde kaitan antara yang idop ataupun yg telah meninggal dunia.. ^^v

gadis oren said...

hehe , biarkan aje . kalu nak fikir pasal owg laen , sampai biler pun xabes :)

adibah alwee said...

: betol3x..