tukangBaca

Sunday, September 18, 2011

garisan


nak tau tak apekah dugaan paling mencabar bila korang dok syiok ber-fesbuk, blogging, ataupun menonton  tonton.my... jawapan-nya ialah.... tengg..tengg..teng....

taddaaa...!!!

bengang tak kalau korang dah penat karang esei kat blog korang, takpun nak update status kat fesbuk tetibe 'no internet acces...' tak dapat nak share or publish post... lagi-lagi kalau sesape yang menggunakan perkhidmatan WIFI macam aku nie.. haiii.. SABAR JE LAH.... kadang-kadang time nak cari bahan buat assignment pon die tibe-tibe buat hal... adoiyaiii... 


okay.. itu je-lah... bye..


No comments: