tukangBaca

Tuesday, August 2, 2011

first day of Ramadhan 2011


in the morning wake-up for sahur..
thanks to Athirah Nur Hani sebab kejut-kan aku yee..
kami sahur simple-simple je..
nasi+telur+kicap
simple but nice..
hahahkk..

then, bangun kehulu-kehilir dalam rumah.. facebooking, tontoning, studying..
then dalam pukul 6 lebih my housemate decide to went to MYdin..
kononye nak pergi bazar yang berdekatan MYdin tuu.. tapi HAMPEH.. setibanya kami disana... BAZZAR TAKDAK...!!! okay.. one of  friend tanyelah pakcik yang jual air kat situ.. pakcik tu cakap.. "bazzar start esok... " =_=" 
pastu kami decide nak buka around MYdin.. jalan-jalan sat kat dalam MYdin.. pastu lepak RasaVillage.. 
lepak-lepak.. dah dekat nak buka pegi beli makanan.. 

dikala kami sedang syiok menunggu waktu berbuka.. datanglah jejaka kacak yang kami kenali iaitu WAN KAMARUDDIN... siapakah beliau?? ala yang pengacara EDISI SIASAT kat NTV7 tuu... tapi die pass through our table jee.. adalah die sedekahkan sedikit senyuman manis beliau...

Wan Kamaruddin

beberapa minit kemudian azan pun berkumandang..
kami pon buka-lah dengan senang hati...
kami balik naik teksi tau..
hahahkk..
best gilak... satu teksi sumbat tujuh orang... nasib baik pakcik teksi murah hati nak antarkan kami.. RM7 okaylah.. dari buang masa tunggu bas ann..





^^v

No comments: