Tuesday, August 2, 2011

31 JULY 2011


yeyahh jalan-jalan lagi dengan menaiki Mitsubishi Grandis..
kali ini kami pergi ke MYdin, MITC, Hatten Square, MP, DP and Pantai Klebang..
our journey start at 9.00 a.m, firstly we went to Restaurant Ayub..
then jalan-jalan MYdin, cari barang rumah jap..
dah selesai beli-belah, kami bergerak ke MITC (PC fair).. pusing-pusing dalam tuu, tapi satu hapak pon tak beli.. hahahahkk... marina je beli headphone.. pastu sebab nak hilangkan kempunan si Hani nie, kami pegi ke Klebang Coconut Shake... kemudian-nya kami gerak ke Hatten Square, DP, MP.. memandangkan ketika itu Huda dah kebulur kami ke KFC, MP dan makan.. then aku and Hani jalan-jalan jap.. sementara mereka yang lain pegi karookk.. dah dapat baju sehelai, aku dan hani pon penat, kami menuju ke karrookk.. join la sekaki diaorang kkarrokk...

selesai kkaarrookk kami pun beransur pulang... before that kami lepak jap kat Pantai Klebang.. seronok makan angin kat situ... dah senja kami pon akhirnya.. finally.. pulang ke TTU3... thanks to Marina Mazlan sebab bawak jalan-jalan... 













No comments: