tukangBaca

Tuesday, July 5, 2011

takpayahlanakjualminyaksangat



entri tak boleh belah..
maaf kepada blogger.. entri ini adalah luahan perasaan separa sedar.. =_="
so mungkin ade ayat-ayat or perkataan yang kurang enak dibaca, dilihat dan diperkatakan..

start..!!!

weyh lu minah.. gua tau lu bajet hot.. bajet semua orang nak geng ngan ko.. ko taktau disebalik tabir kami memang meluat dengan ko minah...tak payah arr ko nak mencapap lebih-lebih... kasi arr orang lain nak jugak bajet hot macam ko minah ooii.... lagi satu, ko minah takyah arr nak buat ayat-ayat touching untuk menagih simpati okayyy... menyampah arr aku tengok... aku tau ko minah agak good la ann,, tapi tak payah arr nak berlagak... bajet-nnyyyyeeewwww..... APTB...!!

okay arr... tadi macam banyak nak cakap .. tapi tak payah aku buang masa dan ruang aku untuk bende yang aku tak suka ann..ann..?? huhuhuhu...

what-so-ever-la-babe



2 comments:

Anonymous said...

ganasnya entry:) sabar2. :)

adibah alwee said...

: terbaikk terganazzz...