Friday, June 24, 2011

rondaronda oversea

ronda-ronda oversea..??
fuuyyooo.. dah pergi italy ka..??
takde makne-nye.. singapore pon belum lepas nak jauh bebenor..
tapi seriously  aku kepingin bangat jejalan kat ITALY.. maybe satu hari nantii.
ade housemate aku ajar nak ronda or survey jalan-jalan kat oversea gune GOOGLE map jee..
huhuhuhu.. macam gempak je.. =_="

yang nie aku pegi ke Italy...

 Milano, Milan, Italy

 Hiroshima Peace Memorial, Japan

best juga-lah walaupun melalui virtual reality sahaje.. huhuhu... jenuh jugak nak mencari.. cube-lah korang test, try, uji bende alah nie... bende nie aku servey bila aku rase bosan.. saje nak jalan-jalan survey-survey jalan, nanti nak pergi senang-lah nak jalan.. huhuu =_="

care-nye korang bukak GOOGLE map.. pastu search destinasi anda.. then drag manusia kuning ke destinasi anda... pastu nak jalan tekan-lah left, right, front, back's key.. 



selamat mencuba...
peace on you.. ^^v


No comments: