Monday, June 20, 2011

First Housemates in Life


kepala tengah serabut jap sebab PTPTN tak settel lagi.. aku bukan orang berada so kene la buat pinjaman.. sebenarnye tak tau nak update ape.. ni pon pakai taip je ape yang patut.. i already miss my mom, dad, sisters and my niece walaupun baru je jumpe mereka kelmarin.. owh.. OMG..

okay dah dapat idea.. nak citer pasal housemate laa...
housemate aku ade lima orang, enam termasuk aku.. NADRAH roomate aku asal kuantan, pahang.. HANI asal dari teluk intan, perak.. SYUHADAH dari kedah.. MARINA and MIRA orang melake.. mule-mule jumpe mereka segan silu je.. tapi sekarang dah macam adik-beradik gamaknya.. mira, marina, hani and i from the same faculty(IT).. nadrah, FKE.. syuhadah, FKP.. menatang ape tu.. lu pikir la sendiri.. for my first impression diaorng biase-biase je.. tapi bila dah kenal.. macam-macam.. tapi takbleh nak describe sekarang sebab baru sangat kenal.. btw, nak say yang aku "BERTUAH DAPAT HOUSEMATE DENGAN KORANG" huhuhu... next time aku akan buat lagi entri pasal korang ehh.. ni pengenalan je..

punyer banyak buku.. tapi sekadar perhiasan atas meja je.. huhuhuh =_="

gambar takde motif.. ^^v

2 comments:

amnie azmira said...

best klau sekepala ngan house mate kann.. ^_^

adibah alwee said...

: tau takpe..