tukangBaca

Tuesday, June 21, 2011

majlis ramah mesra bersama pengetua&felo TTUMJ


pada tanggal 20 Jun 2011, jam 8.15 malam.. kami warga Taman Tasik Utama dan Murai Jaya telah mengadakan majlis beramah mesra... secara rasminya majlis start agak lambat.. okay.. mula-mula dengar ucapan dari pengetua kami.. pastu wakil dari perpustakaan.. secara jujurnya daripada banyak-banyak yang diaorang cakap 30% je yang masok telinga aku... selebihnya KELAUT.... 

dalam setengah jam lebih selepas pengetua berucap, makanan pon sampai.. semua students dok tenung orang yang bawak makanan, sampai orang tuu buat muke bengang... =_=" students tenung makanan tapi orang tuu yang terasa... huhuhuhuhu... kasihan... ^^v 

dah siap membebel semua.. ade cabutan bertuah.. and..and.. for your information (FYI) rumah B-1-9 telah bertuah pada malam itu... hamper jajan je.. tapi kami bangga jadi antara yang bertuah... ^_^

dikala majlis berlangsung

mereka bercakap kami berposing
diakhir majlis pengerusi majlis pon suruh kami-kami amik makanan.. tanpa rasa ragu-ragu.. mereka pon serbu makanan kat belakang tuu... pergh.. aku tengok dah macam mangsa banjir kat afrika.. huhuhu.. kebulur benar mereka yee.. dah amik, mereka dok serbu rumah masing-masing dan nikmati makanan percuma.. nasi ayam, pisang and air mineral... begitulah berakhirnya majlis itu...


hamper kebanggan kami dan makanan free...

disaat kami terlalu terruja dapat hamper

yeyeh...


p/s: kami bertuah....

2 comments:

merahitujambu said...

wah dpt cabutan betuah..sgt tuah ok

adibah alwee said...

:heheheh.. first time beb..