tukangBaca

Friday, June 10, 2011

entri takde makna-nyeww



ABEGH

kepade pelajar atau bekas pelajar SMTPJB, mesti kenal dengan mamat dalam picture nie..
WAIT..!! ape motif aku buat entri pasal beliau..??
tak sebenarnya takde idea nak post entri ape.. pastu tengah online jap tadi, die ade suruh aku update blog bebanyak.. terus terpahat dihati nak buat entri pasal beliau.. beliau diberi nama Abegh bin Mohd Razib.. asal Johor Bahru, Johor.. umur lu pikir la sendiri.. officially TAKEN..!! (by someone else..OK..) 2009/2010 satu kelas dengan beliau bersama Pkom Familia yang lain.. pastu sambung kat UTeM jumpe beliau lagii.. =_="
"PKOM AN FAMILIA:.... mestilah together-gether..

shh.. secret garden jap.. ^_^"
first time aku nampak beliau, aku memang menyampah gegiler kat beliau.. tetibe dapat tau satu kelas dengan beliau.. HAMPEH.. yelah dengan beg GUCCI, kasut PRADA segala bagai.. muke ala-ala model tak jadik.. TAPI setelah dua tahun satu kelas dengan beliau.. baru aku tahu... die CARING orang nye.. dari segi ape.. lu pikir la sendiri.. pastu die suke tolong orang, walaupun kadang-kadang beliau agak menyakitkan hati.. FRIENDLY la jugak... melalui beliaulah aku dapat erti sebenar "DON'T JUDGE A BOOK BY ITS COVER"... (ayat tak boleh belah...)
bangga tak ade orang buat entri pasal kau...



 
P/S :  kepada tuan punyer gambar.. harap maaf c&p gambar kamu dari fesbuk.. kalau tak suka dengan post ini sila inform dengan segera, then boleh saya delete...!!!

No comments: