tukangBaca

Wednesday, May 25, 2011

terlupa dilupakan


siape ade laman sosial yang bernama TAGGED
kite ade... tapi dah lama aku tak online tagged.. pastu tadi tergerak hati nak bukak.. ingat nak balas mesej.. tag2 orang.. main game ke.. tapi bile dah bukak sekali ade 57 friends request ++ 35 mesej.. pastu terus tutup sebab malas nak layan.. ntahlah.. sejak kebelakangan ini aku rase berat nak online.. kalau online pon tak sampai satu jam lah.. kadang-kadang tak sampai 15 minit pon.. maybe busy nak buat preparation untuk masok UTEM.. 
lagi satu sebab.. malas nak layan mesej2 yang 18xs.. jantan2 tak sedar diri.. sesiape yang suke berbalas mesej, buatlah akaun TAGGED ini.. taklah se-famous facebook dan twitter...

i will go FAR away from my home..(eleh.. MELAKA je kot..)
takot nak masok U nie.. boleh ke aku survive kat sane erk?? dulu kat asrama okay lagi.. makan minom semua dah siap tinggal makan je.. nak ape-ape boleh mintak kat warden.. tapi kat U nanti kene be independent.. kalau kat sekolah, cikgu bagi tunjuk ajar dari A sampai Z.. tapi nanti kat U... ntah la...

-terbantut tetibe.. BYE-


No comments: