Monday, May 16, 2011

pedal+gear+signal+stereng


the story begins.....

Kurikulum Pendidikan Pemandu(KPP) - [DONE]
memang bosan tahap maksimum++ la beb.. nasib baik makcik sebelah suke bergosip, so chitchat ngan beliau je lah.. lepas abis je terus serbu kereta, balik then makan an tido..

Ujian Berkomputer(KPP) - [DONE]
orang pertama yang terjah pintu.. huhuhu.. bengang..!! sebab ade buat silap sikit mase nak daftar masuk kat komputer.. markah: 44, lulus...

Kuliah PRA L - [DONE]
5 minit terakhir aku tido.. sedar-sedar, pakcik tu dah cakap "sekian, terima kasih" balik...!!


LATIHAN - [DONE]
terima kasih kat en.Malik, en.Khalik, en.Halim, Pak Din, Wak sebab ajar aku sampai pandai.. walaupon penat dan gubra tapi everything was nice moment.. sampai kene marah segala..-_-'

QTI(PRA TEST) - [DONE]
QTI dengan en.MALIK.. buat ala kadar je.. janji jalan..


JPJ Test - [DONE]
YES..!!finally.. siap selesai juga akhirnya.. 16/5/2011 8.00 a.m. sessi PERTAMA, nombor giliran 16. time nak buat bukit, parking segala, memang mengigil tahap gaban, tapi bile dah masok kerete.. bantai jelah.. tapi lulus gak.. terima kasih pakcik JPJ.. pastu tunggu lagi untuk buat jalanraya pulak.. okay.. masok kereta, buat itu+ini+sana+sini.. jalan.. okay..jalan B... ade mistake sikit.. but pakcik JPJ tuu tersangatlah baik hati.. pandang sebelah mate je.. ^_*  markah: 19/20 ^_^