tukangBaca

Monday, May 2, 2011

padah bergurau di eskalator


+___+
just know, my sista chatIM kat facebook dengan member beliau.. member beliau kate, ade orang mati jatuh eskalator kat SUMMIT PARADE, Batu Pahat.. mule-mule macam tak percaya. beliau cakap mangsa jatuh eskalator sebab bergurau, taktaulah gurau yang macam mana. lepas tu member my sista jumpe gambar mangsa.. perrgghh..!! memang berdarah, seram sejjuuukk aku tengok gambar tuu.. nak tengok gambar nye.. yang takut darah sile bersedie..!!


someone had told me, that guy was a Malay, tapi tak taulah... kalu aku ade kat situ, memang TAK arrr, bukan setakat terkejut gaban, mau pengsan aku beb..!! moral of the story.. dont play-play at escalator or stairs..!! very dangerous YOU KNOW..!! nak gurau kene ikut tempat, i'm sure kawan-kawan mangsa mesti mengigil tahap maksimum++, tak dapat nak agaklah perasaan kawan-kawan mangsa... kalu aku ..............=_=" taktau nak kate pe...

keep your head up..!!!

p/s : salam takziah...

6 comments:

FaTinFiRDaUs said...

ya ALLAH.. cmne la blh smpai jatuh tu.. ~_~

adibah alwee said...

: tuu la pasal...

BoY said...

summit parade batu pahat?biar betul.

Dinie Najwa said...

seram nyer...da ketentuan tuhan..tak bole kate ape..

adibah alwee said...

: boy - betul3x..
dinie - betul3x...

Anonymous said...

Hanya allah jea yg tau bertapa takut n terkejut nye masa too.. Bertahun sudah berlalu..
#kawanarwah