tukangBaca

Saturday, May 21, 2011

pabila mengkarung bertemu beruang


okay.. dah lama tak update blog.. 
selak-selak picture abang google tetibe dapat idea nak buat entri pasal high heels.. and for your information; aku tak gemarkan high heels.. sakit kaki oww... ramai wanita terutamanya menyatakan bahawa bila pakai high heel akan ada keyakinan an bertambah cantik molek.. tetapi tahukah anda.. kekerapan anda memakai high hells heels boleh mengubah postur badan anda yang langsing...

mungkin nampak lebih melentik, tapi yang tak baiknye untuk tulang belakang anda..
high heels juga akan menjejaskan tulang di bahagian tapak kaki anda



yes.. you can wear it.. tapi jangan terlalu kerap atau terlalu lama..
kepada sesiapa yang tak terlalu tinggi ketinggianya mungkin boleh pilih kasut wedges yang tak berapa nak menyakitkan macam ni...
better choice... tapak pon flat je.. tak melengkung bak ekor mengkarung..
buat mase nie aku takde lagi koleksi high heels.. pernah pakai high heels, tapi memang TAK arr.. menyakitkan siot.. *_*"
okay.. kepada emak-emak, kakak-kakak, jangan belikan kasut bertumit untuk bebudak kecik.. tak baik untuk kesihatan dan keselamatan mereka.. high heels untuk kids boleh menjejaskan tumbesaran tulang-temulang mereka..
Suri Cruise

-THE END-

WAIT..!!
mane mengkarung..?? mane beruang..??


















itu dia....
- fin -


No comments: