tukangBaca

Thursday, May 19, 2011

29MEI2011


yuppy..

coming soon:


gubra+excited+sengal+confuse+takut+malasnakpikir+packing+melake.. macam-macam ade dalam kepala otak aku nie.. taktau nak cerita macam mane.. btw.. 29/5/2011 nie aku akan mendaftar untuk jadi pelajar UTEM =_=".. huhuhu.. 



bile dapat surat nie.. macam nak taknak je pergi.. tapi tetap pegi.. lepas ni ape jadi aku follow the flow jelah... =_="

lokasi kejadian MELAKA

dalam perancangan 28/5 dah gerak, cari tempat kejadian. then lepak-lepak MELAKA.. yang sedihnye pegi UTEM. tak dapat nak ikot pegi Terengganu 3/6/2011 nantii.. -_-;.. nasib baik dah pernah pergi so tak terkilan sangat la..  terima kasih kepada IBU dan AYAH yang uruskan macam-macam untuk aku.. dan family yang banayak menyokong.. cikgu-cikgu serta kawan-kawan terima kasih bebanyak..

p/s: wish the best for me...........

4 comments:

hanisah harun said...

gud luck kat sane :)

adibah alwee said...

: terma kasih..

iyka syafika said...

bestnye....gud luck kat sne

adibah alwee said...

: terima kasih..