Wednesday, April 20, 2011

weyh kau belom kahwin la..!!




hello..
kadang-kadangkan aku tengah facebooking ke, blogwalking ke, twittering ke, tagging ke, myspacing ke adelah jumpa beberapa gambar yang aku sendiri tak berapa nak berkenan la.. gambar pe?? gambar yang dimaksudkan ialah, gambar awek pelok hubbie die lor.. pelok bukan sebarang pelok, nie pelok yang melekat, terlekat, dan sewaktu dengannya.. pelok satu hal nie siap comolot pulak.. kalau mereka sudah bernikah aku pon tak kesah la.. ni setakat bergelar "couple" a.k.a "cinta monyet" je.. dah pelok-pelok segala bagai, boleh pulak mereka take picture mereka tengah melekat, then boleh tayang menayang kat fesbuk, blog, tagged, twitter segala.. dasar muka tebal satu meter la.. ade gak yang letak caption yang memaparkan betapa murahnya harga diri mereka.. contoh "gembira sangat sebab dapat first kiss".. haktuih la weyh..kalau dah terkuar anak luar nikah baru nak menyesal.. sesiapa yang tayang gambar tak berkenaan memang murah, bodoh, bangang, bongok tahap cipan bawah tanah punyer la..

emang dasar..!!
p/s : orang yang mengetahui harga diri tidak akan binasa

No comments: