tukangBaca

Thursday, April 14, 2011

promoter sedang promosi


haloo..
tadi saye blogwalking beberapa blog past terjumpa blog ini..

(klik gambar untuk ke blog beliau...)

beliau tengah mempromosi iPanelonline. disebabkan pengaruh beliau, aku dengan tak semena-mena join benda nie.. saje lah godeh - godeh, mane tau ade rezeki.. kalau nak tau join je iPanelonline ni..

iPanelonline lebih kurang macam adik beradik kepada Nuffnang la.. nak join korang klik ini*.. then isikan maklumat yang diperlukan 



kalau dah isi, klik je Submit, secara automatik anda akan mendapat free 50 point(bersamaan RM0.50). dalam masa 1 jam atau 1 hari anda akan dapat survey, jawab survey dengan jujur untuk dapat tambahan point..

p/s : more info coming soon