tukangBaca

Tuesday, April 26, 2011

Love U Nah


tadi online facebook, ade "friend request", ingatkan mamat jambu manelah kan.. rupanya memang tak kenal pon. kalau tak kenal kena la semak "Info" beliau.. rupanya budak Manila, Philipines.. chehh.. macam tak percaya budak pilipino antar "friends request"...
muke jambu, gambar profile macam **** taktau nak cakap ape.. 


Love U Nah

then semak lagi profile beliau. sekali gay daa... tapi dah die nak antar "friends request" layan saja sudey.. kalau korang accept tak?? mesti tak acceptkan.. entah mengapa, setiap kali ade friend request aku pakai tekan je button "Confirm" tu.. walaupon tak confirm siapakah beliau.. entah macam mana pula mamat ni boleh antar friend request.. tersalah tekan barangkali.. justin bieber punyer pasal la ni..!! sape suruh cakap "HYE, MANILA.!!" kat Malaysia.. dah mereka buru orang Malaysia pula..

p/s : sorri to Love U Nah (kau cute tapi gay)

No comments: