tukangBaca

Saturday, March 12, 2011

baju lame


wah..
dah lame tak post something kat blog ni. hari-hari menghadap komputer tapi takde idea nak post entri ape. ni pon pakai hembus je ape yang patut. tujuan gambar diatas dipaparkan untuk tunjuk kat anda baju yang saye pakai tu. actually tu baju nenek saya yang telah wujud sejak zaman 70-an. CANTIK TAK ???. suke sangat kat baju tu VINTAGE giler.. siap ade kocek tau.. zaman dulu kala punyer trend.. ok tak kalau pakai camni.. orang dulu pakai ngan kain batik je.. suke sangat-sangat... 


lepas tu dipadankan pula dengan rantai panjang macam gambar diatas. rantai ni beli kat Lemaree Boutique. harganye dalam bajet la.. yang ruse tu RM20 jew..  (facebook beliau : Lemaree)

love it so damn much