Sunday, March 27, 2011

" aku keliru menjadi buntu"


okay..
dah lama tak update blog sebab masalah teknikal yang tak dielakkan...
pada tanggal 23 Mac 2011 aku dan family dengan bangganye pergi ke SMT Perdagangan untuk amik RESULT ,SPM aku. huhuhu.. " GEMURUH JIWA...."  tak lalu makan beb.. tapi dapat je result perut terus kebulur.. padah tak sarapan.. 
"macamana result ?? ".. bak kate orang.. okay la.. cukup makan... thanks a lot kat my parent, cecikgu. kengkawan dan sesape lah yang telah memberi sokongan dan tunjuk ajar sepanjang aku menuntut ilmu.. dari tadika sampailah sekarang ni dan maybe akan datang ..

yang pening, konfius, keliru lagi buntu ni... nak sambung belajar kat mane ek?? nak amik pe ek??
TULAH... kan cikgu dah bagitau rancang awal-awal.. taknak dengar.. but aku follow the flow jelah.. (sesuke hati je..)

btw, CONGRATS TO ALL SMT PERDAGANGAN(batch 09/10) students yang telah berjaya mencapai kelulusan 100% dan peningkatan GPK.

GRED PURATA KESELURUHAN ( GPK ) :
3.37 ( 2010 )
4.24 ( 2009 ) 4.56 ( 2008 )

 nampak tak??

No comments: