tukangBaca

Monday, January 10, 2011

mr. RIGHT


mr. RIGHT??
nak tau tak mengikut rekod yang telah disiasat dan dikaji aku tak pernah couple.
kenape tak percaya.??
sometimes aku jelez tengok mereka yang ade bf.
haha.. sound silly right..
tapi aku tak kesah sebab aku percaya pada ketentuan jodoh aku yang telah tertulis. sekarang aku cume kene tunggu dan lihat.. huahuahua..(gelak sikit). adik aku pon dah ade bf tau tak.. kakak aku pon same.. aku je yang takde orang nak (yeke.??). mungkin sebab aku tak amik kesah atau aku terlalu memilih.. HAHA.. whatever la..
LOL 
memandangkan ini blog aku aku nak share sikit ciri-ciri lelaki idaman:

first mesti la someone yang caring dan menghormati orang lain walau apepun jua keadaan

second seorang yang suka dan gemar senyum. senyumlah kerena senyum itu satu sedekah

third, menjaga penampilan dan kemas serta pandai menyusun kata-kata pabila berbicara dengan sesiapa pun

fourth, pegangan iman yang teguh dan dapat membimbing aku ke jalan yang benar

fifth, tidak terlalu mengongkong dan tidak ada sikap cemburu buta (cemburu sikit2 boleh la)

sixth, memahami dan peka terhadap aku dan keadaan sekeliling

seventh, berpendirian teguh, yakin dan bersemangat waja untuk mencapai kejayan hidup di dunia dan di akhirat kelak.

wokay..!!
okey tak??
sesiapa yang ade ciri-ciri yang telah disebut boleh menghubungi saya dengan segera. 
tut......
hehehe...
mr.RIGHT WANTED

No comments: