tukangBaca

Friday, December 3, 2010

Sijil Pelajaran Malaysia



hola... dah lame tak update..
rindu kat keyboard ni.. sekarang nie aku masih dalam peperiksaan SPM tinggal lagi dua paper je.. pengawas-pengawas yang jaga kitaorang sume sempoi, layan je.. hensem pak tue.. huhuhuhu.. SPM memang waktu yang amat dinanti-nantikan oleh aku, so aku seriously excited bila start exam.. memang gubra tapi agak seronok la SPM ni.. taktau la kenapa aku suke sangat nak periksa SPM... huahahahah..

perasaan aku bila dalam dewan peperiksaan:
  • excited..
  • gubra..
  • confuse (bila jawab soalan)..
  • pening..
  • gumbira..
  • bored..
tahap soalan bagi aku:
  • BM: boleh tahan la..
  • BI: agak senang..
  • SEJ: kritikal..
  • MATH: boleh layan..
  • PI: agak mencabar ye..
  • ADD. MATH: susah..
  • SCIENCE: ok..
  • PDT & FOP: coming soon..
GOOD LUCK FOR ALL SPM2010 CANDIDATE!!!


No comments: