Friday, December 24, 2010

dah abis dah..


 it's over..
dah tamat..
dah abis dah..
ape yang tamat..??
sebenarnye nak bagi tau yang zaman persekolahan untuk aku telah tamat (maybe..)..
setelah 12 tahun aku menuntut ilmu dari tadika sampailah aku amik periksa SPM. sekarang nie tengah tanam anggur sambil makan tuna dengan roti . taktau la ape nak jadi.. i hope it will getting better.. yay..inilah sebenarnya waktu yang aku tunggu tapi WHAT NOW..!! tu fikir nanti lor..
 hahaha.. nothing to do..  it's very damn bored...

aku mula belajar mengeja dan mengira di TADIKA PASTI. tak banyak memori yang aku ingat semase alam tadika.. truly i hate this time.. i dont know why.. hahaha.. funny.. 

selepas tadika aku melanjutkan pelajaran di SK LIMPOON 1. sampailah aku dapat 3A 2B.. hehehe. not bad la.. rindu kat cikgu Baiiah.. dielah cikgu kelas aku masa darjah 5 dan 6.. 

and than aku teruskan pelajaran di SMK DATO BENTARA LUAR.. banyak kenangan kat sekolah nie.. miss sesangat kat mereka. aku belajar kat sekolah ni selama 3 tahun dua bulan.. pastu aku berpindah ke..

yup.. this school called SMT PERDAGANGAN.. aku belajar kat sekolah nie selama 2 tahun..
aku belajar dalam kursus PENGATURCARAAN KOMPUTER sampailah aku amik SPM..




No comments: