tukangBaca

Saturday, June 5, 2010

PREP BERSAMA..

PREP bermaksud belajar. kat hostel kami telah ditetapkan waktu prep dan tempat prep.. selalunya kami akan prep bersama-sama.. kadang-kadang memang bising tapi itulah kami kalau tak bising bererti kami tengah tidur..
teman s' prep aku tiap-tiap hari ialah...jeng..jeng..jeng... NURSHADA dan NURUL AINI...

nurshada(shada)

nurul aini (aen)

kami selalu berbincang, bercerita, belajar dan bergosip bersama.. Aen dari kelas 5PTP, Shada dari kelas 5PD4, dan aku dari kelas 5PKOM.. walaupun berlain kelas tali bila prep kami tetap BERSAMA *hug*..

 sebelum kami belajar, biasanya kami akan makan dulu, kami juga saling bertukar stok makanan yang ada.. best sangat.. dah kenyang baru sedap nak belajar..huhuhhu..
stok makanan

antara subjek yang selalu dibincangkan

cita-cita kami adalah NAK SCORE FLYING COLOURS IN SPM dan KEEP TOGETHER..!!! 
untuk shada dan aen, terima kasih atas segala tunjuk ajar korang aku tak akan lupa korang sampai bila-bila sayang korang *peluk+kiss*....

No comments: